Bereikbaar via 0495 566 202
  • CubeSix | Stefan de Bot
  • Cubesix | Hans Frings
  • Cubesix | kantooromgeving

Als je niks van ons hoort

doen we ons werk goed

Dat is hoe wij tegen IT aankijken. Je moet er als ondernemer geen last van hebben. IT moet voor je werken, niet tegen je. Gebeurt dat laatste wel, dan gaan we kijken wat er mis is en lossen we het snel voor je op.

We automatiseren slim en werken volgens de nieuwste tools en technieken. En uitsluitend met producten van betrouwbare partners, waarmee we een fijne samenwerking hebben opgebouwd. Als het loopt, loopt het. En zie of hoor je ons weinig. Wat niet wil zeggen, dat we je netwerkomgeving uit het oog verliezen. Dat doen we geen moment. Achter de schermen houden we alles goed in de gaten. Vaak heb je niet eens door dat we proactief een probleem hebben opgelost. Fijn toch?

We beheersen veel programmeertaal

maar spreken in heldere taal

Cubesix werd in 2010 in Weert opgericht door Leon van Dael en Luc Botermans. Sinds 2020 is Stephan de Bot directeur en eigenaar. We zijn een IT-dienstverlener met een integrale kijk op zaken. We bekijken kantoorautomatisering vanuit meerdere kanten om zo tot de beste oplossing te komen voor ondernemers en bedrijven in het mkb.

Service, continuïteit en zekerheid, dat is wat je bij ons krijgt. Én veel aandacht voor de beveiliging en bescherming van je netwerk, informatie en systemen. Daar zorgt ons team van ervaren IT-specialisten voor. 

We zijn dan wel vakidioten, maar praten heel normaal over ons vakgebied. Zeker als jij als klant voor ons zit. We weten precies waar we het over hebben, volgen de laatste trends en ontwikkelingen op de voet, maar houden het altijd laagdrempelig.

Onze gepassioneerde medewerkers

staan voor u klaar

Stephan de Bot
Stephan de Bot
Hans Frings
Hans Frings
Jack van Geneijgen
Jack van Geneijgen
Jeffrey Bemelmans
Jeffrey Bemelmans
Tom Danko
Tom Danko
Niels Oosterkamp
Niels Oosterkamp
Luc Linssen (stagiaire)
Luc Linssen (stagiaire)
Rudi Schreurs
Rudi Schreurs