Bereikbaar via 0495 566 202

Welkom bij Cubesix

Cox Geelen

CoxGeelen B.V. in Eijsden werd opgericht in 1871 (!) en geldt als vooraanstaand producent van rookgasafvoersystemen en warmtepompbehuizingen.

 

Het bedrijf is een gewaardeerde partner van groothandels en ketelfabrikanten. Vanuit Eijsden, waar ook het hoofdkantoor is gevestigd, worden de producten wereldwijd verzonden.

CoxGeelen B.V. in Eijsden werd opgericht in 1871 (!) en geldt als vooraanstaand producent van rookgasafvoersystemen en warmtepompbehuizingen. Het bedrijf is een gewaardeerde partner van groothandels en ketelfabrikanten. Vanuit Eijsden, waar ook het hoofdkantoor is gevestigd, worden de producten wereldwijd verzonden. Sinds 2019 is Cox Geelen in handen van de Duitse firma Skoberne GmbH. 

In opdracht van en in samenwerking met Telecom-Limburg uit Weert, hebben wij de oude telefooncentrale vervangen door een VoiP-oplossing van 3CX. Wij zijn officieel partner van dit gerenommeerde communicatiesysteem. Groot voordeel van VoiP is dat je locatieonafhankelijk kunt bellen via je vaste telefoon, mobile app of computer. Ideaal voor thuiswerkers, werknemers die veel onderweg zijn of collega’s die in een andere vestiging werken. Dit laatste speelde ook bij Cox Geelen. Via 3CX hebben we de centrales in Nederland en bij het moederbedrijf in Duitsland gekoppeld. Daardoor kan iedereen gratis bellen tussen de locaties en zie je ook wie er online (en dus bereikbaar) is.   

Met een VoiP-oplossing van 3CX kun je koppelingen maken met o.a. Office 365. Zo kun bijvoorbeeld adreslijsten vanuit Outlook synchroniseren. Of je koppelt eenvoudig je agenda aan de centrale, waardoor de status van je telefoon zich automatisch aanpast aan je beschikbaarheid op een bepaald moment. Bij Cox Geelen hebben we daarnaast ook IP-camera’s met deurbel gekoppeld aan de centrale, zodat de receptioniste op afstand de poorten kan openen en sluiten.  

Ook behoefte aan meer flexibiliteit met je telefonie? Neem dan contact met ons op: tel. 0495 566 202.