Bereikbaar via 0495 566 202

Welkom bij Cubesix

Erik Hagens

Erik Hagens uit Weert is zoals hij het zelf noemt ‘Expediteur Extraordinaire’. Hij levert passend transport voor bedrijven en dan specifiek per vrachtwagen naar Scandinavië, Finland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië.

Erik Hagens uit Weert is zoals hij het zelf noemt ‘Expediteur Extraordinaire’. Hij levert passend transport voor bedrijven en dan specifiek per vrachtwagen naar Scandinavië, Finland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Zowel deelladingen als full truck loads. Daarvoor maakt hij gebruik van een uitgebreid netwerk van vervoerders. Erik en zijn collega’s regelen het transport van a to z. Snel, efficiënt en tegen de scherpst mogelijke prijs.   

Erik is met zijn bedrijf in hetzelfde gebouw gevestigd als Cubesix. Hij vroeg ons om eens kritisch naar zijn IT-omgeving te kijken. Dat deden we. Om een optimale (net)werkomgeving te creëren hebben wij kortgeleden 3 virtuele werkplekken ingericht voor Erik en zijn team. Ze kunnen nu overal ter wereld eenvoudig inloggen op hun beveiligde online werkplek. En probleemloos werken met hun specifieke applicatie voor expediteurs.   

Ook geïnteresseerd in één of meerdere virtuele werkplekken? Neem dan contact met ons op. Bel 0495 566 202