Bereikbaar via 0495 566 202

Hoe gezond is jouw netwerkomgeving?

Tijd voor een checkup

Je meet de temperatuur, leest af wat de waarde is en verbindt daaraan conclusies: je bent gezond of ziek. Eigenlijk zou elk bedrijf dat ook regelmatig met zijn netwerkomgeving moeten doen.

Want als er iets vatbaar voor virussen is, is het wel je bedrijfsnetwerk. CubeSix neemt in jouw bedrijf ‘de temperatuur’ op d.m.v. een beveiligingsscan. Inclusief rapportage met waardevolle inzichten.

Voor die scan installeren we tijdelijk een programma in je netwerk. Daarmee kunnen we zaken monitoren en data verzamelen. Zo zien we bijvoorbeeld of de belangrijkste software up-to-date is, of je wachtwoordpolicy sterk genoeg is en of je e-mailsysteem phishing mails buiten de deur houdt. We bekijken de gezondheidssituatie van jouw netwerk van binnenuit. En geloof ons: daar komen altijd verbeterpunten uit.

We kunnen onze bedrijfsscan eenmalig uitvoeren of periodiek. In dat laatste geval hanteren we een abonnementsvorm. Bedrijven die aan bepaalde ISO-normen moeten voldoen op het gebied van informatieveiligheid, maken hier veelvuldig gebruik van.

Ook interesse in onze beveiligingsscan? Of heb je vragen over de gezondheid van jouw netwerkomgeving? Neem dan contact op met Stephan de Bot, directeur/eigenaar van CubeSix: tel. 0495 566 202.