Bereikbaar via 0495 566 202
  • CubeSix | Stefan de Bot
  • Cubesix | Hans Frings
  • Cubesix | kantooromgeving
Toon:

Lees wat ons bezighoudt

en voor jou interessant is

07-12-2021

NIEUWE WEBSITE GELANCEERD!

Onze website cubesix.nl is vernieuwd en staat sinds kort online. Zo’n opfrisbeurt is om de zoveel jaar nodig. Niet alleen omdat wij veranderen, maar ook omdat de wereld om ons heen verandert.

Lees meer
30-11-2021

Welkom bij Cubesix

Erik Hagens uit Weert is zoals hij het zelf noemt ‘Expediteur Extraordinaire’. Hij levert passend transport voor bedrijven en dan specifiek per vrachtwagen naar Scandinavië, Finland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië.

Lees meer
01-10-2021

Welkom bij Cubesix

CoxGeelen B.V. in Eijsden werd opgericht in 1871 (!) en geldt als vooraanstaand producent van rookgasafvoersystemen en warmtepompbehuizingen.

 

Lees meer
30-06-2021

Welkom bij Cubesix

Van Lier Installatietechniek in Maasbracht is een erkend installatiebedrijf met een brede expertise.

Naast het installeren van warmtepompen, airconditioning, gas, water en verwarming, is Van Lier ook gespecialiseerd in de levering en plaatsing van sanitair en zelfs complete badkamers.

Lees meer
31-05-2021

Wachtwoorden in de kluis

Wachtwoorden moet je regelmatig wijzigen. En op een veilige plek bewaren. Tot zover niks nieuws. We weten het allemaal, alleen: doen we het ook?

In onze dagelijkse praktijk zien we dat het veilig en verantwoord omgaan met wachtwoorden bij te veel bedrijven te weinig aandacht krijgt. 

Lees meer
05-05-2021

Hoe gezond is jouw netwerkomgeving?

Je meet de temperatuur, leest af wat de waarde is en verbindt daaraan conclusies: je bent gezond of ziek. Eigenlijk zou elk bedrijf dat ook regelmatig met zijn netwerkomgeving moeten doen.

Lees meer