Bereikbaar via 0495 566 202
  • CubeSix | Stefan de Bot
  • Cubesix | Hans Frings
  • Cubesix | kantooromgeving

Veilig werken

Altijd en overal

We beginnen over veiligheid. Dat is niet voor niets aandachtspunt 1. Want te veel ondernemers besteden te weinig aandacht aan de veiligheid van hun bedrijfsnetwerk. Tot grote vreugde van alle cybercriminelen die het op je gegevens hebben gemunt. We helpen je om ze buiten de digitale poorten te houden. Eén ding moet je je daarbij goed realiseren: de financiële gevolgen van een digitale aanval zijn vele malen groter dan jouw investering in goede beveiliging.

Natuurlijk moet je een aantal zaken op orde hebben en je netwerk goed dichttimmeren. Daar hebben wij allerlei beveiligingstools en -technieken voor. En ook aan het veilig back-uppen van gegevens in de cloud besteden we veel aandacht. Maar nog belangrijker is jouw eigen veiligheidsbewustzijn en dat van je medewerkers. Hoe bewust ben je je bijvoorbeeld van de gevaren van phishing? Weet je hoe sterk hackers staan dankzij een zwak wachtwoord? En hoe zit het met het AVG-proof opslaan en uitwisselen van privacygevoelige informatie binnen jouw bedrijf? 

Een flexibele werkplek

thuis of op kantoor

Het thema van de afgelopen tijd was flexibiliteit. Werkplekken bevinden zich niet meer uitsluitend op kantoor. Online meetings en thuiswerken zijn blijvertjes. Om dat voor je medewerkers mogelijk te maken, moet je ook op IT-gebied zaken anders inrichten. Dat doen wij graag voor je. Ook hierbij geldt voor ons: vertel ons wat jullie wensen zijn en wij richten de online werkplekken erop in. Daarbij gaan we heel specifiek en persoonsgebonden te werk. Want een collega van de administratie heeft nu eenmaal andere wensen dan iemand van de afdeling design.

Het inrichten van digitale of cloud werkplekken, geeft je veel flexibiliteit. Je bent niet meer afhankelijk van locatie en computer. Je werkt waar en wanneer je wilt, omdat je altijd alles online bij de hand hebt. Bovendien kun je bij krimp of groei van je bedrijf snel het aantal werkplekken op- of afschalen.   

Optimaal samenwerken

waar je ook bent

Om binnen je bedrijf goed te kunnen samenwerken, is goede (interne) communicatie nodig. Voor dat laatste heb je meer nodig dan alleen een e-mailsysteem. Er is wat dat betreft ook veel meer mogelijk. Wij helpen je om een omgeving te creëren waarin je makkelijk en snelt documenten kunt delen, data kunt opslaan en met collega’s kunt communiceren. Ongeacht of die collega’s in hetzelfde pand zitten, in een andere vestiging of thuis. Of misschien wel onderweg zijn.

Met cloudoplossingen als Microsoft Office 365 veranderen we de manier van (samen)werken binnen je bedrijf. Vergaderingen worden productiever, documenten beter vindbaar en het werk wordt efficiënter uitgevoerd. Je kunt altijd met iedereen veilig vanop afstand samenwerken aan bestanden. En binnen een paar klikken met elkaar overleggen over de inhoud van die bestanden. Slimme IT heeft een positieve impact op je bedrijfsvoering. Die impact maken wij graag voor je. 

CubeSix | Optimaal samenwerken

Scannen op verbeterpunten

voor jouw veiligheid

We zijn nooit klaar met ons werk. Want hoe goed we jouw bedrijfsnetwerk en werkplekken ook inrichten, er gebeuren altijd dingen. En er is altijd onderhoud nodig. Wat dat laatste betreft, daar heb je bij ons geen omkijken naar. We werken met vaste onderhoudscontracten. Updates van software voeren wij automatisch voor je uit. En ook als interne ontwikkelingen vragen om bijvoorbeeld het creëren van extra werkplekken, hebben we dat zo geregeld.

De voortdurende dreiging van buitenaf is wat ons het meest van de straat houdt. Cyber crime of internetcriminaliteit is voor elk bedrijf, klein of groot, een serieus probleem. En dus is het goed om naast alle veiligheidsmaatregelen die wij in jouw netwerkomgeving inbouwen, ook regelmatig de proef op de som te nemen. Bijvoorbeeld met onze phishing-test. Maar ook uitgebreidere scans, waarbij we meerdere veiligheidsaspecten beoordelen, kunnen wij voor je uitvoeren

Bellen zonder beperkingen

met VoiP-telefonie

Als je aan IT denkt, denk je misschien nog niet meteen aan telefonie. Terwijl het verstandig is om dat toch een keer te doen. Voice over Internet Protocol (VoiP) is namelijk gewoon een netwerkoplossing, alleen dan om te bellen. Bij VoiP is de internetverbinding die je al hebt liggen je telefoonkabel. Je telefooncentrale staat in de cloud. Je belt dus gewoon waar en wanneer je maar wilt.

Kies je voor VoiP dan krijgt iedereen binnen je bedrijf zijn eigen intern nummer. Dat nummer kun je eenvoudig doorschakelen naar een vaste en mobiele telefoon. Vooral erg handig als je een dagje thuiswerkt of bijvoorbeeld bij een klant op locatie. VoiP is veilig, betrouwbaar en een stuk goedkoper dan traditioneel bellen. Bovendien kun je er veel meer mee dan alleen maar bellen. Denk bijvoorbeeld aan videobellen en live-chatten met bezoekers van je website. Misschien het overwegen waard?

Een goede verbinding

stabiel en snel

Meest gehoorde opmerking in kantooromgevingen: “De wifi ligt eruit.” Vervelend op dat moment. Maar vooral ook slecht voor de productiviteit. Niets is zo onmisbaar als een stabiele en snelle internetverbinding. Natuurlijk hebben we geen invloed op storingen die door je provider worden veroorzaakt. Maar we kunnen wel het voor jou meest optimale netwerk aanleggen. Draadloos of met draad.

Soms zijn standaardoplossingen niet mogelijk. Bij Cubesix zijn we echter niet voor een gat te vangen. Als er een verbinding moet komen, komt er een verbinding. Linksom of rechtsom. Is het niet via wifi, glasvezel of ADSL, dan zoeken we naar een oplossing via een straal- of satellietverbinding. Of misschien wel via 4G. Van al die varianten hebben wij namelijk veel kennis in huis

CubeSix | Een goede verbinding, stabiel en snel.